Home | Cariere | Despre noi | Contact Cautare:

  Colectare cartuse


Datorita noilor politici de mediu din Romania companiile, institutiile si toti agentii economici care folosesc echipamente electrice si electronice se confrunta cu o noua problema cea a administrarii acestor tipuri de deseuri intr-un mod ecologic. Avand in vedere ca timpul si resursele dumneavoastra sunt limitate noi va asiguram tot suportul necesar rezolvarii acestei noi probleme astfel incat dumneavoastra sa va concentrati numai asupra activitatii dumneavoastra.
      Pasii de urmat:

  1. Contactarea firmei noastre si stabilirea unei intalniri.
  2. Elaborarea unui plan pentru dispunerea lor ecologica luand in considerare toate aspectele legate de tipurile si cantitatile de deseuri care sunt generate.
  3. Daca s-au realizat primii doi pasi problemele dumneavoastra legate de deseurile de echipamente electrice si electronice au devenit problema noastra.

     Societatea noastra preia cartusele goale si deseurile electrice si electronice si le preda  societatilor autorizate in vederea reciclarea/ distrugerea lor.
      Pentru ca suntem o companie social responsabila si pentru ca ne pasa de comunitatea noastra, contributia noastra se manifesta prin popularizarea si dezvoltarea culturii ecologice. Susținem si incurajam colectarea si reprocesarea industriala a cartuselor in Romania, activitate benefica pentru societate, dar si pentru un cetatean de rand, atat din punct de vedere ecologic, cat si economic.

 

 © 2008 BIROTIC, Toate drepturile rezervate. Realizat de Professional People