Home | Cariere | Despre noi | Contact Cautare:

  INCHIRIERE ECHIPAMENTE

Pentru a avea succes si valoare, ideile tale de afaceri trebuie sa corespunda urmatoarelor criterii: sa fie realiste, inovatoare, capabile sa genereze profit, sa fie legale si sa apara la momentul potrivit.

Noi venim in intampinarea necesitatilor tale, oferindu-ti posibilitatea sa inchiriezi, pe termen lung, echipamentele care sa-ti asigure suportul tehnic, indispensabil activitatii pe care o desfasori. Astfel, pentru companiile aflate la inceput de drum, si nu numai, cea mai potrivita alegere este inchirierea echipamentelor IT, intrucat veniturile disponibile se directioneaza catre finantarea afacerii.

Desi, la prima vedere, costurile de inchiriere echipamente IT par mai mari, cumulate in timp, dovedesc faptul ca aceasta metoda este mult mai utila, deoarece, odata cu inchirierea echipamentului, sunt puse la dispozitie o serii de servicii adiacente. Mai mult decat atat, avantajele serviciului de inchiriere echipamente IT, versus cumpararea acestora, implica:
cheltuieli deductibile,
planificarea financiara a acestora,
facturarea periodica, prevenirea uzurii morale a echipamentelor, respectiv reinnoirea acestora la fiecare doi ani.
Per ansamblu, inchirierea este vazuta drept o alternativa mai accesibila si mai flexibila, fata de cumpararea suportului tehnic, astfel ca si companiile mari recurg la aceasta solutie.

 

 

 © 2008 BIROTIC, Toate drepturile rezervate. Realizat de Professional People